Τι μας διδάσκουν τα παιδιά για την αγάπη


Κάθε γυναίκα νομίζει ότι γνωρίζει τα πάντα για την αληθινή αγάπη, μέχρι τη στιγμή που γίνεται μητέρα. Γιατί από εκείνη τη στιγμή και μετά συνειδητοποιεί τι σημαίνει αληθινή και απόλυτα ανιδιοτελής αγάπη. Πέρα από αυτό όμως, το μεγάλωμα ενός παιδιού μας κάνει να βλέπουμε πολλά πράγματα με άλλo μάτι και μας διδάσκει πολλά για την αγάπη:
  • Συνειδητοποιούμε πόσο μας αγαπούσε η δική μας μητέρα: Κάθε φορά που παίρνετε το μωρό σας αγκαλιά για να το ηρεμήσετε, κάθε φορά που ξενυχτάτε στο προσκεφάλι του ή κάθε φορά που αγωνιάτε για εκείνο, να θυμάστε ότι τα ίδια ακριβώς έκανε και η μαμά σας για εσάς.
  • Αναγνωρίζουμε τον άρρηκτο δεσμό που ενώνει τα αδέρφια: Δεν είναι φοβερό που ενώ τα παιδιά σας τσακώνονται μεταξύ τους όλη την ώρα, όταν εσείς πηγαίνετε να μαλώσετε το ένα, το άλλο σπεύδει να το υπερασπιστεί; Η αγάπη ανάμεσα στα αδέρφια είναι μοναδική.
  • Χαιρόμαστε τη σχέση με το σύντροφό μας: Είναι λογικό ο σύντροφός σας να σας επιθυμεί, όταν είστε όμορφη, περιποιημένη και sexy. Αλλά το πιο σημαντικό είναι να σας θέλει και να σας εκφράζει την αγάπη του ακόμα και όταν σας βλέπει με τους μαύρους κύκλους κάτω από τα μάτια λόγω των συνεχόμενων ξενυχτιών ή με τα λερωμένα ρούχα από το φαγητό του μωρού.
  • Επιβεβαιώνουμε τη δύναμη της φιλίας: Μπορεί, όταν ήσασταν single, η καλύτερή σας φίλη να ξενύχταγε μαζί σας για να ακούσει τα ερωτικά σας προβλήματα, τώρα όμως εκτιμάτε πολύ περισσότερο όταν προσφέρεται να κρατήσει τα παιδιά σας για να χαλαρώσετε μια ώρα ή όταν σας φέρνει φαγητό, κάθε φορά που δεν προλαβαίνετε να μαγειρέψετε.